HELP!! - Vzwgabriel

VZW GABRIEL
Omdat honger een onrecht is

Voedselbedeling aan kansarmen Wingene & omstreken

Menu
Ga naar de inhoud
Het runnen van een vzw kost achter de schermen handenvol centjes, en die moeten van "ergens" komen!
Denk maar aan brandstof, verzekering en onderhoud om de wagen te bevoorraden om de voedselophalingen te kunnen garanderen.
Het huren van een geschikte opslagplaats, inclusief electriciteit en water neemt uiteraard een groot stuk, zoniet het grootste aandeel uit het al zo weinige reserve die we op de moment hebben. Om de kansarmen zo weinig mogelijk te laten bijdragen in die kosten ( die hebben het namelijk al zeer moeilijk en moeten iedere cent drie keer omdraaien alvorens hem te mogen en te kunnen uitgeven)  zijn we zeer dringend op zoek naar (royaal) steunende bedrijven, paticulieren, kortom naar iedereen die beseft dat honger een onrecht is en zijn steentje wil bijdragen naar de bestrijding van kansarmoede in onze regio!
Als je dus een bedrijf kent, in uw omgeving, waarvan je denkt " Die heeft het hart op de juiste plaats" contacteer ze, of laat het ons weten, zodat wij ze zelf kunnen benaderen, om ze de noodzaak van ons project uit de doeken te doen! Of je voelt jezelf geroepen om ons een duwke in de rug te geven door ons een financiele steun te geven, check dan als de bliksem je bankrekening, en stort hetgeen je kan missen naar onze Vzw Gabriel op het nummer BE18 7340 4426 6765 met vermelding steun vzw gabriel. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar, en worden uiteraard gehonoreerd met het noodzakelijke attest dienaangaande!!
Alvast zeer hartelijk bedankt  in naam van alle kansarmen uit de regio voor het spontane reageren.
Vzw Gabriel

Terug naar de inhoud